Ontworpen door Els de Crook

 

Ardennen

 

Vlakbij Rochefort in de Ardennen ligt een weide omringd door bossen Le Haras de Briquemont. Naomi, Arno en Thimo hadden daar een huisje gehuurd en wij kwamen dezelfde dag aan met onze caravan en stonden een dorpje verder op een camping.

Het is net of Freud een bijdrage heeft geleverd aan mijn caravanbewustzijn, want ook van deze vakantie heb ik geen foto's meer kunnen vinden ofschoon die er wel geweest zijn.

Dus moeten we het doen met wat plaatjes ter verfraaiing.

Frans en Arno hadden een keer in alle vroegte afgesproken om samen te wandelen en dus zette Frans de wekker. Maar die wekker was al zo vaak mee op vakantie geweest en had in verschillende landen de tijd moeten wijzigen… waardoor er een soort van jetlag bij de wekker was ontstaan en de wekker liep af: TRRRRINGGGGGGGGGGGG!!!!! TRRRINGGG!!!

Frans pakt de wekker en zet hem uit en gaat uit het bed. Nou is dat op zich geen kunst, want het bed was zo klein dat hij toch al voorzichtig moest draaien om er niet uit te vallen. Loopt slaperig naar de bank waar zijn kleding op lag. Hij doet een klein lampje aan en kijkt gewoontegetrouw even op zijn horloge. En kijkt nog een keer…. Wat blijkt: de wekker was een paar uur eerder afgelopen dan de bedoeling was. In no time lag hij - nadat hij een andere wekker opnieuw had gezet - weer in bed. Een paar uur later liep de wekker op de geplande tijd af en even later klopte Arno aan de deur en gingen de jongens samen wandelen.

Ik draaide me nog eens lekker om en heb nog heerlijk geslapen. Later ben ik naar Naomi gereden en hebben we met z'n allen ontbeten.

Veel gewandeld en samen gegeten, want Arno kan heerlijk koken. Letterlijk en figuurlijk een heerlijke vakantie.