Ontworpen door Els de Crook

 

Doorn

 

In een hele vreemde tijd in de wereld vanwege het Corona virus, waren we 3 april 2020 toch echt 50 jaar getrouwd.

De planning om dit jubileum te vieren moesten we natuurlijk uitstellen, maar als we de Corona overwonnen hebben, plannen we opnieuw.

We trouwden op vrijdag 3 april 1970 te Breda; mijn geboortestad. Frans was 24 en ik was 20 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hadden een leuk klein natuurhuisje gehuurd. De totale inhoud zou met gemak in onze huiskamer passen, maar alles was er en heel erg goedverzorgd. De beslissing om te gaan hing af van premier Rutte of hij in de persconferentie van 31 maart een totale lock-down zou afkondigen of de intelligente lock-down gehandhaafd zou blijven. En gelukkig werd de intelligente lock-down gecontinueerd.

Donderdag 2 april reden we via een toeristische route naar Doorn. Helaas was de mogelijkheid om onderweg ergens te lunchen nu niet aanwezig en dus trakteerden we onszelf op eigen gebakken worstenbroodjes.

Het weer was heerlijk en we hebben genoten van de terrasjes en zicht op de prachtige tuinen. Ook het bos was vlakbij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij thuiskomst bleek dat onze dochters flink aan het werk waren geweest met het versieren van de keuken; want ze weten dat het hele huis voorzien van slingers niet handig voor ons zou zijn. Ook waren er allerlei cadeaus, bloemen, kaarten en ook de dag er na kwamen nog bloemen en kaarten binnen. Heel leuk.

 

 

En nu maar hopen dat alle Corona maatregelen voldoende effect generen en de lock-down over een tijdje geleidelijk aan stopgezet kan worden en er een vaccin tegen het virus ontwikkeld en toegepast kan worden.