Ontworpen door Els de Crook

 

Graauw

 

We hadden een weekje Graauw geboekt om eens op familiebezoek te gaan en laat nu net Theo zijn verjaardag vieren in dat weekend dat wij er waren. Nou dat was boffen! Het was een erg gezellig, bekend en vertrouwd weerzien.

Astrid heeft hierover reeds een leuk stukje geschreven op de familiesite.


 

 

De cadeautjes worden aan de jarige gegeven en uitgepakt, de drankjes zijn besteld; een goed begin!

Wie fotografeert wie of sluikreclame voor de Minolta? Cadeaus gekregen en meteen opgeborgen? Nee, Theo we hoefden ze niet terug, je mocht alles houden!


 

 

 

 

Iedereen weg, wij zullen het licht wel uit doen hoor!
Terneuzen by night!!!!! Kerstboom staat al klaar, nu de ballen nog....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het enige aparte aan Graauw is eigenlijk de naam, die met 2 a's geschreven wordt, want verder is er helemaal niks te beleven. Als je door het dorp rijdt is het net of alle bewoners collectief een vakantie geboekt hebben; de zonneweringen omlaag, geen kip te bekennen laat staan een mens. Saai, saai, saai....

De zonsondergang is wel mooi, dus daar heb ik van genoten.
 

 

Hulst is wel een leuk stadje en heeft een schattig museumpje over de historie van dit gebied. Heel leerzaam en ook leuk opgezet. 

 

 Het Verloren land van Saeftinghe hebben we ook gevonden, dus het is niet meer verloren. Baantjer of Grijpstra & de Gier hierover even informeren?


 

 

 

 

 


Even een stuk fietsen en je zit zo in België. Op het grensgebied tussen Nederland en België zaten we heerlijk op een terrasje - zoals gewoonlijk zou ik bijna zeggen, want we hebben al heel erg veel terrasjes bezocht - en keken uit op een geel kastje tegen de muur. Het bleek een kastje van de ANWB te zijn en hing daar speciaal voor de fietsers.

Het mensenras kan nog veel leren van deze eenden! Totale emancipatie op het eieren leggen na.